ΕΙΚΟΝΑ ΦΙΡΜΑΣ

ΕΙΚΟΝΑ ΦΙΡΜΑΣ

Επιλογές

SLIDESHOW

EcoCrafts: 1.Φυσική Δόμηση-Σοβάδες με φυσικά υλικά.

Χωμάτινος φούρνος κτισμένος με μπάλες cob, σοβαντισμένος εξωτερικά με μείγμα Tadelakt, αδιαβροχοποιημένος με μαύρο σαπούνι.

EcoCrafts: 2.Φυσική Δόμηση-Σοβάδες με φυσικά υλικά.

Νιπτήρας σοβαντισμένος με μείγμα Tadelakt. Αδιαβροχοποιήθηκε με διάλυμα μαύρου σαπουνιού, λινέλαιο και φυσικό κερί μέλισσας.

EcoCrafts: 3.Παραδοσιακοί σοβάδες με φυσικά υλικά

Μπανιέρα χειροποίητη, σοβαντισμένη με μείγμα Tadelakt. Αδιαβροχοποιημένη με μαύρο σαπούνι, λινέλαιο και φυσικό κερί μέλισσας.

EcoCrafts: 4.Παραδοσιακοί σοβάδες με φυσικά υλικά

Tadelakt: Παραδοσιακός Μαροκινός σοβάς με τον οποίο καλύπτονται μεγάλες ή μικρές επιφάνειες φέρνοντας το μοναδικό αποτέλεσμα μιας παράδοσης αιώνων στην σύγχρονη ζωή μας. Λεπτομέρειες χειροποίητης μπανιέρας

EcoCrafts: 5.Δημιουργίες με Tadelakt υλικά.

Νεροχύτης σοβαντισμένος με μείγμα Tadelakt. Αδιαβροχοποιήθηκε με διάλυμα μαύρου σαπουνιού, λινέλαιο και φυσικό κερί μέλισσας.

EcoCrafts: 6.Δημιουργίες με Tadelakt.

Νεροχύτης σοβαντισμένος με μείγμα Tadelakt. Αδιαβροχοποιήθηκε με διάλυμα μαύρου σαπουνιού, λινέλαιο και φυσικό κερί μέλισσας.

EcoCrafts: 7.Δημιουργίες με Tadelakt.

Για το εντυπωσιακό αποτέλεσμα απαιτείται επίπονο και χρονοβόρο πάτημα με ένα φυσικό γυαλισμένο βότσαλο.

EcoCrafts: 8.Δημιουργίες με Tadelakt.

Χρωματολόγιο-Χειροποίητα πλακάκια

EcoCrafts: 9.Δημιουργίες με Tadelakt.

Χρωματολόγιο -πήλινα κεραμίδια με επικάλυψη Tadelakt

EcoCrafts: 10.Αντικείμενα από τεχνητή πέτρα

Η τεχνητή πέτρα είναι ένα ανθρωπογενές υλικό που παράγεται από την ανάμειξη διαφόρων αδρανών υλικών που συνδέονται μεταξύ τους με τη χρήση τσιμέντου ή άλλων υποκατάστατων του όπως ποζολάνη, ασβέστη με κεραμάλευρο.

EcoCrafts: 11.Αντικείμενα από τεχνητή πέτρα

Χρησιμοποιείται στην κατασκευή διακοσμητικών κήπου, γλαστρών και διαφόρων αντικειμένων. Αρκετά ελαφρύ υλικό σε σύγκριση με τερακότα ή παραδοσιακό μπετόν και μπορεί να αντέξει για πολύ σκληρούς χειμώνες, τουλάχιστον μέχρι -30 ° C

EcoCrafts: 12.Αντικείμενα από τεχνητή πέτρα

Είναι πορώδης, μοιάζει με φυσική ηφαιστειακή πέτρα και πάνω της αναπτύσσονται εύκολα μικρόφυτα και βρύα.

EcoCrafts: 13.Αντικείμενα από τεχνητή πέτρα

Παραλληλεπίπεδη γούρνα που ομορφαίνει ένα εξωτερικό χώρο, δημιουργώντας μια παλιά φυσική πηγή. Η υγρασία από το νερό που ρέει βοηθά στην ανάπτυξη βρύων με αποτέλεσμα την αισθητική βελτίωση της περιοχής.

EcoCrafts: 14.Αντικείμενα από τεχνητή πέτρα

Γλάστρες και γαβάθες φυτεμένες με διάφορα ανθόφυτα

EcoCrafts: 15.Αντικείμενα από τεχνητή πέτρα

Γλάστρες και γαβάθες φυτεμένες με διάφορα ανθόφυτα

EcoCrafts: 16.Φυσική Δόμηση - Διαμόρφωση εξωτερικού χώρου εξοχικής οικίας.

Εφαρμόζοντας αρκετές διαφορετικές μεθόδους φυσικής δόμησης, κατασκευάστηκαν ένας παραδοσιακός ξυλόφουρνος, μια ψησταριά και ένα Rocket Stove. (μικρής κατανάλωσης αλλά μεγάλης απόδοσης εστία παρασκευής φαγητού).

EcoCrafts: 17.Φυσική δόμηση - χωμάτινο χαμάμ

Κτισμένη με αχυρόμπαλες, που έχουν άριστη θερμομονωτική συμπεριφορά, σοβαντίστηκε αρχικά με υδραυλικό ασβέστη και στην συνέχεια εφαρμόστηκε σοβάς tadelakt. Για την παραγωγή ατμού κατασκευάστηκε ένα rocket stove.

EcoCrafts: 18.Φυσική Δόμηση - Παιδικό κάστρο

Με γεωσάκκους γεμισμένους με αργιλόχωμα κτίστηκε και χρωματίστηκε από πολλά μικρά παιδιά το κυλινδρικό σπιτάκι για να το χρησιμοποιούν στα παιγνίδια τους.

EcoCrafts: 19.Φυσική Δόμηση - Χωμάτινος καναπές.

Εφαρμόζοντας την μέθοδο Hyperadobe, γεμίσαμε ένα ειδικό δικτυωτό σωλήνα με αργιλόχωμα, το συμπιέσαμε και κτίσαμε τον χωμάτινο καναπέ, για να χρησιμοποιείται για χαλάρωση από όλους μας.

EcoCrafts: 20.Φυσική δόμηση - Χωμάτινο εξοχικό σπιτάκι.

Χρησιμοποιήσαμε φυσικά υλικά (χώμα, άμμο, ασβέστη, άχυρο, χαρτί από την ανακύκλωση, παλιά ξύλα και πολλά υλικά από την φύση για την μόνωση και την αδιαβροχοποίηση των εξωτερικών τοίχων.

EcoCrafts: 21.Φυσική δόμηση - Χωμάτινο εξοχικό σπιτάκι.

Εφαρμόζοντας την μέθοδο Hyperadobe, γεμίσαμε ένα ειδικό δικτυωτό σωλήνα με αργιλόχωμα, το συμπιέσαμε και κτίσαμε το μικρό οικίσκο. Είχαμε βοηθούς-μαθητευόμενους από όλο τον κόσμο τους οποίους θερμά ευχαριστούμε.

EcoCrafts: 22.Φυσική Δόμηση - Χωμάτινος Φούρνος.

Με δύο καμινάδες για την ευκολότερη διαφυγή του καπνού, με ρυθμιζόμενο άνοιγμα. Ψήνει πεντανόστιμο ψωμί από την ζύμη 50kgr αλευριού.

EcoCrafts: 23.Φυσική Δόμηση - Χωμάτινος Φούρνος

Χωμάτινος φούρνος κτισμένος με μπάλες cob, σοβαντισμένος εξωτερικά με ασβεστοκονίαμα. Έχει εξωτερική διάμετρο 210cm, εσωτερική 150cm, και ύψος 100cm.

EcoCrafts: 24.Φυσική δόμηση - Χωμάτινος χαρτοσοβάς

Με την χρήση χαρτιού από την ανακύκλωση, άμμου, αργυλοχώματος και ασβέστη δημιουργήσαμε ένα πολύ καλό θερμομονωτικό μείγμα σοβά με το οποίο καλύψαμε τους εσωτερικούς τοίχους

EcoCrafts: 25.Φυσική δόμηση - Χωμάτινος χαρτοσοβάς

Οι χρωματικοί τόνοι που αποδίδει το μείγμα μετά την ξήρανση του, δημιουργούν μια πολύ ζεστή ατμόσφαιρα που σε ενθουσιάζει από την πρώτη στιγμή που μένεις μέσα.

Δεν υπάρχουν αναρτήσεις.
Δεν υπάρχουν αναρτήσεις.